archief
contact
+31 6 53239630

Emmelie Scholtens en Desperado derde in Grand Prix Jumping Amsterdam

ūüďĆ AMSTERDAM ‚ÄĒ Emmelie Scholtens is vrij¬≠dag bij Jumping Amsterdam knap op de derde plaats ge√ęin¬≠digd in de Grand Prix dres¬≠suur. De amazo¬≠ne uit Gorinchem hoef¬≠de alleen de wereld¬≠top¬≠pers Isabell Werth en Charlotte Dujardin voor laten gaan. 

ūüďĆ Amsterdam
ūüďĚ STEGEN.NET | KNHS

Emmelie Scholtens is vrij¬≠dag bij Jumping Amsterdam knap op de derde plaats ge√ęin¬≠digd in de Grand Prix dres¬≠suur. De amazo¬≠ne uit Gorinchem hoef¬≠de alleen de wereld¬≠top¬≠pers Isabell Werth en Charlotte Dujardin voor laten gaan. 

Scholtens kwam als laat¬≠ste van de ruiters van TeamNL in de baan en scoor¬≠de met haar impo¬≠ne¬≠ren¬≠de Desperado N.O.P. 77.870%. ‚ÄěIk heb er wel van gedroomd om hier in de top te eindi¬≠gen, maar ik had het niet verwacht‚ÄĚ, vertelt Scholtens blij. 

Emmelie Scholtens en Desperado N.O.P.
ūüďł FEI | Dirk Caremans

Ze vervolgt: ‚ÄěWe hebben er echt nog een stap¬≠je bij kunnen maken. Ik heb altijd vertrou¬≠wen in dit paard gehad, daar ontbrak het zeker niet aan. Nu merk ik dat Desperado nog meer aan kracht en vertrou¬≠wen gewon¬≠nen heeft en steeds beter wordt. Zelf was ik wel iets zenuw¬≠ach¬≠ti¬≠ger vandaag. Om mij heen merk je dat de verwach¬≠tin¬≠gen toch wat hoger zijn, dat is druk die ik mezelf op leg en waar ik nog beter mee om moet gaan. Voor nu ben ik gewoon super blij en gaan we er morgen in de k√ľr weer hele¬≠maal voor.‚ÄĚ

Edward Gal vijfde

Achter Scholtens was Edward Gal met zijn GLOCK‚Äôs Zonik N.O.P. de twee¬≠de Nederlander, met een mooie score van 76.587% werd hij vijf¬≠de. Wetende dat Gal een grote fout had in de wissels om de twee en nog wel wat klei¬≠ne¬≠re schoon¬≠heids¬≠fout¬≠jes, is ook daar nog genoeg ruim¬≠te voor verbetering. 

Hans Peter Minderhoud reed GLOCK‚Äôs Dream Boy N.O.P. naar plaats negen. Anne Meulendijks werd met MDH Avanti N.O.P. tien¬≠de, zij werd op de voet gevolgd door KNHS Talententeamlid Denise Nekeman met Boston STH. Adelinde Cornelissen stuur¬≠de Zephyr naar plaats 12 en daar¬≠mee zijn alle Nederlandse combi¬≠na¬≠ties geplaatst voor de wereld¬≠be¬≠ker k√ľr die zater¬≠dag¬≠mid¬≠dag vanaf 12.15 verre¬≠den wordt. 


gerelateerde berichten
Total
60
Share