Denk mee over de toekomst en opzet van Stegen.net

Denk mee over de toekomst en opzet van Stegen.net

22 maart 2020 19:16 0 Door redactie
Deel dit met je vrienden

📌 1e Exloërmond
📝 STEGEN.NET

Beste lezers/fans/volgers van Stegen.net,
al sinds 1995 is Stegen.net in de lucht om jullie te voorzien van hippische nieuwtjes en wedstrijdverslagen, met het accent op Noord-Nederland. Soms is het goed om je te bezinnen op hoe verder. Dat moment is nu daar.

De insteek van Stegen.net was, is en blijft om objectieve en betrouwbare berichtgeving te brengen, met oog voor kwaliteit. Jullie zullen begrijpen dat dit veel tijd en energie kost.

Oprichter en webmaster Steven Stegen heeft per 24 maart een nieuwe baan aanvaard. Dat betekent dat hij zeker de eerste periode minder tijd zal hebben voor de website. Maar het is ook een goed moment om eens na te denken over de toekomst van Stegen.net.

Verkennende gesprekken

Daarvoor lopen er nu verkennende gesprekken met Jacob Melissen en Fred Lubbers, twee mannen die al wat langer meelopen in de (hippische) journalistiek en met hun kwaliteiten een zeer welkome aanvulling in het team vormen. Het is de bedoeling om de website, onder een nieuwe naam, met z’n allen verder uit te bouwen, waarbij we ook Petra Duindam tot ons team mogen rekenen. Omdat we het leuk vinden en omdat we vinden dat de paardensport in het Noorden een goed en betrouwbaar platform verdient.

Nu kunnen deze drie mannen veel, maar ook weer niet alles. Heel concreet: we zoeken correspondenten in de drie Noordelijke provincies die het leuk zouden vinden om een bijdrage te leveren aan de nieuwe website. Hoe we dat precies gaan opzetten en inrichten is nog onderwerp van gesprek.

Ook ontvangen we graag jullie input als het gaat om de richting die we zouden kunnen inslaan. Wat lezen jullie het liefst? Wat missen jullie? Moeten we vooral op de actualiteit focussen of zit je meer te wachten op achtergrondverhalen? Of wil je vooral meer foto’s en video’s?

Kortom, we vragen jullie hulp en input, zodat we met een gedegen toekomstplan met z’n allen aan de slag kunnen.

Jullie reacties zien we graag tegemoet, via Facebook (persoonlijk bericht) of email: info@stegen.net

Steven Stegen
www.stegen.net