archief
contact
+31 6 53239630
De opening van de nieuwe baan voor de IJslanders in Exloo in 2014. foto: Lutra Photos

IJsland Rijders Noord blij met nieuw bestuur Hippisch Centrum Exloo

Exloo | STEGEN.NET

De in Exloo gevestigde IJsland Rijders Noord (IJRN) ziet de toekomst weer zonnig in na het aantreden van een nieuw bestuur bij de stichting Hippisch Centrum Exloo. ,,Dat bestuur heeft een mentaliteit die ons aanspreekt: niet lullen, maar poetsen! Dat past helemaal bij ons”, aldus voorzitter Michiel Blok.
De opening van de nieuwe baan voor de IJslanders in Exloo in 2014. foto: Lutra Photos
De opening van de nieuwe baan voor de IJslanders in Exloo in 2014.
FOTO: Lutra Photos

De dreigende verkoop van het manegecomplex lag de IJsland Rijders Noord zwaar op de maag. En dat is niet verwonderlijk, want in 2014 en 2015 zijn de beide wedstrijdbanen voor de IJslanders compleet vernieuwd en is er stevig geïnvesteerd.

Michiel Blok: ,,Het zou wel heel triest zijn geweest als IJRN zich hier niet verder kan ontwikkelen tot één van de meest toonaangevende wedstrijdbanen in Nederland in onze hippische discipline. Met de faciliteiten van het HCE die ook vernieuwd en mooier worden, gaat er in de toekomst veel moois gebeuren.”

Vertrouwen
De voorzitter van de IJRN zegt alle vertrouwen te hebben in het nieuwe stichtingsbestuur, dat bestaat uit Koos Naber, Harma Hooge en Ciska Paping. ,,Er is gelijk weer actie in de tent, zoals het vernieuwen van bodems in de manege. Het is prachtig om te zien dat er ambitie is en dat past precies bij ons.”

IJsland Rijders Noord

IJsland Rijders Noord is dé vereniging voor IJslandse paardenliefhebbers in Noord Nederland.

De IJRN heeft als doel om mensen met hun passie voor het IJslandse paard samen te brengen. Cultuur van de IJRN: enthousiast, betrokken, tolerant, kwaliteit, groot saamhorigheidsgevoel, professioneel en integer. De vereniging telt ruim 300 leden en dit aantal is snel groeiende.

Total
14
Shares
0 deel
0 deel
14 deel
0 Tweet
0 deel