CH De Wolden geeft voor 1 juni duidelijkheid over editie 2020

  • 13 april 2020 14:14
door: redactie, 13 april 2020 14:14

📌 Veeningen
📝 STEGEN.NET

De organisatie van het CH De Wolden wil voor 1 juni de knoop doorhakken of er toch wordt ingezet op de geplande data voor dit jaar. CH De Wolden zou van 16 tot en met 19 en van 23 tot en met 26 juli verreden worden.

,,We willen voor 1 juni duidelijkheid verschaffen”, zo meldt de organisatie. ,,Of het kan doorgaan weten we op dit moment niet.”

Eén ding is wel duidelijk. Het worden de geplande data, of het gaat dit jaar niet door. ,,Naar een andere datum gaan willen wij niet, om andere concoursen niet in het vaarwater te zitten. De komende weken zullen we dus nog moeten afwachten hoe het coronavirus zich verder ontwikkelt”, aldus de organisatie.