archief
contact
+31 6 53239630

Blog Marten Luiten: ‘ik ben in de cara­van gaan zitten’

📌 PILISJÁSZFALU — Marten Luiten is indi­vi­du­eel Europees kampi­oen bij de Young Riders! Vanaf de eerste meters had hij een goed gevoel, zo meldt hij in zijn nieu­we blog. En met zijn focus zat het ook wel goed. Hij trok zich voor­af terug in de caravan. 

📌 PILISJÁSZFALU
📝 STEGEN.NET

Marten Luiten is indi­vi­du­eel Europees kampi­oen bij de Young Riders! Vanaf de eerste meters had hij een goed gevoel, zo meldt hij in zijn nieu­we blog. En met zijn focus zat het ook wel goed. Hij trok zich voor­af terug in de caravan.

door: Marten Luiten

Gisteren en vandaag werd de indi­vi­du­e­le wedstrijd verre­den! Gisteren won Nederlander Jeanine Nieuwenhuis een zilve­ren medail­le en vandaag waren de Nederlandse young riders aan de beurt om te strij­den om de indi­vi­du­e­le medailles.

In de ochtend moesten een aantal ster­ke combi­na­ties rijden. Om niet afge­leid te raken door de scores die gere­den gingen worden, ben ik in de cara­van blij­ven zitten. Om 10.15 gingen we opza­de­len en in volle concen­tra­tie begon­nen we daar­na met losrij­den. Direct vanaf het begin gaf Fynona een fijn gevoel!

Marten Luiten en Fynona op het EK.
📸 Equigeniek

Uiteindelijk toen we de ring in gingen, deed Fynona er nog een schep­je boven­op. Alle onder­de­len scoor­den een 7 of hoger en we haal­den zelfs 6 keer een 9! De eind­sco­re kwam uit op 77,56% en daar­mee ston­den we unaniem aan kop! Wauw!

Teamgenote Daphne van Peperstraten pakte de bron­zen medail­le en ook team­ge­no­te Quinty Vossers reed naar een super score!

Voor de prijs­uit­rei­king mocht ik het paard van team­ge­noot­je Thalia Rockx lenen, heel erg fijn!

Na een fles cham­pag­ne gepopt te hebben, zijn we nu rustig aan het voor­be­rei­den voor morgen. De twee­de vetcheck en sound­check zijn inmid­dels al gedaan. Op naar morgen!!

foto’s: Equigeniek


gerelateerde berichten
Total
2
Share