archief
contact
+31 6 53239630

Olivier Philippaerts heeft coro­na en moet BK laten schieten

ūüďĆ LANAKEN ‚ÄĒ Olivier Philippaerts moet het Belgisch kampi¬≠oen¬≠schap laten schie¬≠ten. De 27-jari¬≠ge ruiter uit Gruitrode heeft coro¬≠na, zo maak¬≠te hij zelf bekend. Philippaerts zegt geen ziek¬≠te¬≠ver¬≠schijn¬≠se¬≠len te hebben. 

ūüďĆ Lanaken
ūüďĚ STEGEN.NET
ūüďł Stefano Grasso | Global Champions Tour 

Olivier Philippaerts moet het Belgisch kampi­oen­schap laten schie­ten. De 27-jari­ge ruiter uit Gruitrode heeft coro­na, zo maak­te hij zelf bekend. Philippaerts zegt geen ziek­te­ver­schijn­se­len te hebben.

Nadat Philippaerts maan­dag terug­keer­de uit risi­co­ge­bied Saint-Tropez liet hij zich testen op Covid-19. Hoewel hij geen ziek­te­ver­schijn­se­len heeft test­te hij posi­tief, waar­door hij nu verplicht in quaran­tai­ne moet en niet kan deel­ne­men aan het BK-Jumping. Volgende week maan­dag zal Olivier Philippaerts een nieu­we test onder­gaan. Als die nega­tief is kan hij opnieuw aan wedstrij­den deelnemen.

Afgelopen zater¬≠dag werd Olivier Philippaerts met H&M Legend of Love nog knap derde in de vijf ster¬≠ren Grote Prijs van Saint-Tropez. De zege ging naar de Braziliaanse combi¬≠na¬≠tie Marlon Modolo Zanotelli/VDL Edgar M.

Vorig jaar kroon­de Jos Verlooy zich tot Belgisch kampi­oen. Verlooy is opnieuw met Varoune van de partij. Nicola Philippaerts (Zayado), de twee­ling­broer van Olivier, zal ook deel­ne­men in Lanaken. Hij won het BK in 2017 met H&M Chilli Willi.


gerelateerde berichten
Total
0
Share