CDI Exloo afgelast, regels corona onwerkbaar

  • 3 oktober 2020 19:18

door: redactie, 3 oktober 2020 19:18

🐴 Exloo
📝 paardensportnoord

Ook het CDI Exloo, dat gepland stond voor 22, 23 en 24 oktober, gaat niet door. De organisatie ziet zich genoodzaakt om af te haken gezien de nieuwe regels rond corona.

De organisatie zegt alle mogelijkheden te hebben onderzocht om binnen de richtlijnen toch het evenement door te laten gaan.

,,Maar de conclusie is dat het niet kan. Een vierdaags internationaal evenement is niet te organiseren als de deelnemers meteen na hun verrichting de accommodatie moeten verlaten en daarnaast de horecavoorzieningen en tribunes gesloten moeten blijven.”, aldus het organisatiecomité.

De organisatie van CDI Exloo mikt nu op drie evenementen voor de jeugd en senioren van 25 tot en met 28 maart 2021. Ook voor 6 tot en met 9 mei 2021 en 21 tot en met 24 oktober volgend jaar staan wedstrijden gepland.