Home » Geslaagde oefenwedstrijd bij Hippisch Centrum Exloo
nieuws

Geslaagde oefenwedstrijd bij Hippisch Centrum Exloo

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

De oefenwedstrijd voor springruiters bij Hippisch Centrum Exloo trok zondag zo’n 60 combinaties. Het initiatief bleek in deze tijden van corona meer dan welkom. De organisatie spreekt van een geslaagde dag.

Geen klassement en dus geen prijzen, maar wel tevreden gezichten bij de deelnemers. Het is wel duidelijk dat veel ruiters er naar uit hebben gekeken om eindelijk weer eens met hun paarden op pad te gaan en in een wedstrijdwaardige ambiance te kunnen trainen.

Borden wijzen de deelnemers op de anderhalve meter richtlijn.

Met de ongeveer 60 deelnemers was Lieuwe Koopmans van Hippisch Centrum Exloo meer dan tevreden. ,,Iedereen heeft zich keurig aan de regels gehouden en ik heb geen wanklank gehoord. We hebben vooraf goed overlegd met onder andere de gemeente.”

🔴 Stegen.net

Deel dit met je vrienden