archief
contact
+31 6 53239630

Final Foal Auction Exloo door corona compleet digitaal

🐴 EXLOO De vierde editie van de Final Foal Auction in Exloo wordt noodgedwongen compleet digitaal. Het was de bedoeling om een gecombineerd evenement te houden, zowel in het Hippisch Centrum Exloo als digitaal, maar corona gooit roet in het eten.
Final Foal Auction Exloo
Hengstveulen Picasso Fan Sk╚Ślenboarch is ├ę├ęn van de veulens die digitaal geveild worden in Exloo.
📸 Final Foal Auction

🐴 Exloo
📝 paardensportnoord | Persbericht

De vierde editie van de Final Foal Auction in Exloo wordt noodgedwongen compleet digitaal. Het was de bedoeling om een gecombineerd evenement te houden, zowel in het Hippisch Centrum Exloo als digitaal, maar corona gooit roet in het eten.

,,We kunnen helaas niet anders”, zegt Eise Brinkman, samen met Lieuwe Koopmans de initiatiefnemer van de Final Foal Auction. ,,Nu wel alleen digitaal veilen vallen er ook een aantal veulens af. We gaan alleen die veulens veilen die op de foto/video-dag zijn geweest. Het is spijtig dat je inbrengers moet teleurstellen, maar op dit moment is het even niet anders.ÔÇŁ

Een totaal van circa 40 veulens zal geveild worden. Al met al een complete collectie voor elk wat wils. Van zeer interessant springbloed (nakomelingen van onder meer Bamako de Muze, Cornado II, Catoki, Mylord Carthago etc.) tot goed gemodelleerde en los bewegende toekomstige dressuurtoppers.

Kijk voor de volledige collectie op www. auctionexloo.nl.

De collectie staat al online, de veiling opent op donderdag 8 oktober om 12:00 uur en sluit zaterdag 10 oktober 2020 om 20:00 uur.


Total
32
Shares
0 deel
0 deel
32 deel
0 Tweet
0 deel