Geen CH Mierlo: KNHS zoekt alternatief voor NK springen

Geen CH Mierlo: KNHS zoekt alternatief voor NK springen

10 februari 2021 08:48 0

Door KNHS
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Ermelo
📝 KNHS | paardensportnoord

De KNHS zoekt een nieuwe locatie voor het NK springen. Het CH Mierlo (22 t/m 24 april) gaat vanwege corona niet door. Mierlo is traditioneel gastheer van het Nederlands kampioenschap.

De organisatie van het NK en de KNHS zetten nog geen volledige streep door het NK van 2021. Voor bondscoach Rob Ehrens en zijn ruiters is een NK in het geplande weekend uiterst belangrijk vanwege de voorbereidingen voor de Olympische Spelen van Tokio.

De organisatie van het NK en de KNHS bekijken op dit moment mogelijke alternatieve locaties. Vooral de kosten om een evenement met de allure van het NK helemaal op te bouwen zijn nu een probleem. Er wordt dan ook vooral gezocht naar mogelijkheden op een beschikbare locatie met meer reeds bestaande faciliteiten.


Deel dit bericht