archief
contact
+31 6 53239630

Franse ruiters goed uit de start­blok­ken bij Hubside Jumping

ūüďĆ GRIMAUD ‚ÄĒ Franse ruiters domi¬≠neer¬≠den vrij¬≠dag in het 1.50 bij het CSI4* Hubside Jumping aan de Franse Riviera. Julien Epaillard eiste de over¬≠win¬≠ning op en zag zijn leer¬≠ling Nina Mallevaey als twee¬≠de eindigen. 
Hubside Jumping Julien Epaillard en zijn leerling Nina Mallevaey.

ūüďĆ Grimaud
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Franse ruiters domi­neer­den vrij­dag in het 1.50 bij het CSI4* Hubside Jumping aan de Franse Riviera. Julien Epaillard eiste de over­win­ning op en zag zijn leer­ling Nina Mallevaey als twee­de eindigen.

In de barra­ge met 12 combi­na­ties was Julien Epaillard de beste met Kosmo Van Hof Ter Boone, een 11-jari­ge BWP-ruin. Epaillard was veruit de snel­ste met zijn tijd van 40.56.

Hubside Jumping - Julien Epaillard met Kosmo Van Hof Ter Boone.
Julien Epaillard met Kosmo Van Hof Ter Boone.
ūüďł Hubside Jumping | Filippo Gabutti

Met een tijd van 43.10 eindig­de Nina Mallevaey op ruime afstand als twee­de. Ze is een leer­ling van Epaillard en verscheen aan de start met Virtuose Champeix. Simon Delestre maak­te het Franse podi­um compleet door met Berlux Z als derde te eindigen.

Winnaar Julien Epaillard toon¬≠de zich zeer tevre¬≠den. ‚ÄěIk had de barra¬≠ge van Nina niet gezien, omdat ik al snel na haar moest rijden, maar ik weet dat ze snel kan. Verder ben ik erg blij met mijn paard Kosmo, het was zijn eerste proef op dit niveau, maar hij voel¬≠de zich erg op z‚Äôn gemak.‚ÄĚ Later op vrij¬≠dag won Epaillard ook nog het 1.45, nu met Solero MS.


gerelateerde berichten
Total
0
Share