archief
contact
+31 6 53239630

Julien Epaillard zegeviert in wereldbeker Madrid

📌 MADRID – Julien Epaillard schreef zondag de wereldbeker in Madrid op zijn naam. In de barrage zette de Fransman, met enig geluk, de snelste foutloze rit neer met de 10-jarige ruin Billabong du Roumois.

Zes combinaties beslisten de strijd in de spannende barrage, met als inzet de eerste prijs van bijna 54.000 euro. Epaillard zette al snel een prima foutloze rit neer, al had hij op de oxer groot geluk. De voorste balk danste in de lepels, maar viel als een wonder terug.

Julien Epaillard won met Billabong du Roumois met enig geluk de wereldbeker in Madrid.
📸 FEI | Stefano Grasso

Achter Julien Epaillard eindigde David Will op de tweede plaats met zijn toppaard C Vier. Denis Lynch maakte met de KWPN’er GC Chopin’s Bushi de top drie compleet. Lynch staat daarmee aan de leiding in de tussenstand van de West-Europese league. Kevin Jochems staat vooralsnog tweede.

De snelste rit in de barrage werd neergezet door Marcus Ehning, maar hij kreeg met Stargold een balk op de steilsprong en werd daarmee vierde.


Total
2
Shares

reageer...

gerelateerde berichten
Total
2
Share