archief
contact
+31 6 53239630

Nieuw dak op Hippisch Centrum Exloo

ūüďĆ EXLOO ‚ÄĒ Er wordt de komende tijd hard gewerkt aan de ver¬≠dere ver¬≠be¬≠te¬≠ring van Hippisch Centrum Exloo. Woensdag is gestart met ver¬≠wij¬≠de¬≠ren van het oude dak van de grote hal. 
Hippisch Centrum Exloo nieuw dak

ūüďĆ Exloo
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Er wordt de komende tijd hard gewerkt aan de ver¬≠dere ver¬≠be¬≠te¬≠ring van Hippisch Centrum Exloo. Woensdag is gestart met ver¬≠wij¬≠de¬≠ren van het oude dak van de grote hal.

De hoofd­hal is als eer­ste aan de beurt om te wor­den voor­zien van een nieuw dak. De werk­zaam­he­den wer­den vorige maand aan­ge­kon­digd en maken deel uit van een flinke upgrade van de accom­mo­da­tie, waar­aan ook de pro­vin­cie Drenthe meebetaalt.

Na de aan¬≠pak van de grote hal komt de aan¬≠ge¬≠slo¬≠ten tweede hal, met daarin de inrijpiste, aan de beurt. De hoof¬≠dring krijgt een dak zon¬≠der licht¬≠pla¬≠ten, een bewuste keus van eige¬≠naar Lieuwe Koopmans. ‚ÄěWe heb¬≠ben dan geen last van inval¬≠lend dag¬≠licht als we shows organiseren.‚ÄĚ

Met de aan­pak van de dak wordt opnieuw een stap gezet om het hip­pi­sche com­plex aan de Valtherweg ver­der te ver­vol­ma­ken. Er komt ook nog een nieuwe hoofd­in­gang en een grote jury­ruimte, die een mooi uit­zicht geeft over de grote bui­ten­piste, met daarin de door Klaas Meijer aan­ge­legde eb- en vloedbodem.


gerelateerde berichten
Total
2
Share