archief
contact
+31 6 53239630

Opnieuw streep door Indoor Groningen vanwege corona

📌 ZUIDBROEK – Het internationale Indoor Groningen in Zuidbroek gaat ook dit jaar niet door. Dat maakte het bestuur van de stichting Ruitersport Noord-Nederland bekend.
De piste van Indoor Groningen in Zuidbroek. foto: Steven Stegen
De piste van Indoor Groningen in Zuidbroek. FOTO: STEVEN STEGEN

📌 Zuidbroek
📝 stegen.net
📸 fotograaf

Het internationale Indoor Groningen in Zuidbroek gaat ook dit jaar niet door. Dat maakte het bestuur van de stichting Ruitersport Noord-Nederland bekend.

Voorzitter Aaldert de Vrieze maakte het nieuws bekend tijdens een bijeenkomst voor vrijwilligers. Daar kwam het bericht hard aan, maar er was ook begrip.

Het bestuur ging er lange tijd van uit dat de 59e editie van Indoor Groningen eind december gewoon van start zou kunnen, maar door de jongste maatregelen rond corona liggen de kaarten anders. Met de anderhalve meter maatregel is het niet mogelijk om een indoor evenement te organiseren, waar voldoende mensen kunnen komen om het rendabel te maken.

‘Het was geen gemakkelijk besluit’

,,Het was geen gemakkelijk besluit, we willen niets liever dan in december starten met het concours”, zo stelt de organisatie. ,,Maar een evenement van bijna drie weken moet wel verantwoord zijn. De gezondheid van ons allen staat boven alles.”


Total
32
Shares
0 deel
0 deel
32 deel
0 Tweet
0 deel