archief
contact
+31 6 53239630

Adelinde Cornelissen niet te kloppen bij Subtop Tolbert

📌 TOLBERT – Adelinde Cornelissen zette de concurrentie op eerbiedwaardige afstand bij de Subtop dressuur meerdaagse in Tolbert. Cornelissen bouwde met Aquido ruim vijf procent voorsprong op.
Adelinde Cornelissen met Aquido (archief).

De goed bezette Grand Prix bij de Subtop dressuur meerdaagse in Tolbert kreeg met Adelinde Cornelissen een overtuigende winnares. Met haar score van 76,304% stak de amazone uit Nijkerk er met kop en schouders bovenuit.

Met 29 combinaties verscheen er zaterdag een mooie groep deelnemers in de prachtige ruime piste van de HJC-manege. Het organiserende L&R Horse Events weet steeds meer ruiters en amazones te interesseren voor deelname in Tolbert.

Cornelissen stond met haar mooie proef met Aquido (v. Undigo) dus op eenzame hoogte. Patrick van der Meer, inmiddels een vaste gast in Tolbert, had het nakijken. De ruiter uit Naaldwijk werd tweede met Chinook (70.,978%) en ook nog derde met Sephora S (70,272%).

Geert-Jan Rateland (Bon Bravour) en Jennifer Sekreve (Hitmaker) maakten de top vijf in deze Grand Prix compleet. Een klein groepje reed later nog de kür, waarbij Marlies van Baalen als winnares uit de bus kwam met Go Legend en waarin ze tweede werd met Jacky Kennedy Dvb.

De Prix St. Georges werd gewonnen door Seth Boschman met Flora de Mariposa RS2, op kleine afstand gevolgd door Corinda Luttjeboer met Edyrava.

📸 Ingrid Truijens

Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel