archief
contact
+31 6 53239630

Woudruiters tapĀ­pen met ā€˜Challengeā€™ uit ander vaatje

šŸ“Œ VLAGTWEDDE ā€” De Woudruiters mogen dan bekend zijn van de opeenĀ­volĀ­gende indoor dresĀ­suurĀ­comĀ­peĀ­tiĀ­ties, voor de zomer heeft deze actieve verĀ­eĀ­niĀ­ging uit Vlagtwedde ook iets leuks in petto: een chalĀ­lenge, met een ietĀ­wat andere beoorĀ­deĀ­ling dan deelĀ­neĀ­mers gewend zijn. 

šŸ“Œ VLAGTWEDDE ā€” Ook in 2022 orgaĀ­niĀ­seert LR Woudruiters weer een leuk zomereĀ­veĀ­neĀ­ment. Het gaat om de ā€˜chalĀ­lengeā€™, die voor 10 en 11 sepĀ­temĀ­ber gepland staat. Daarbij wordt veel breĀ­der gekeĀ­ken naar de manier waarop de deelĀ­neĀ­mers hun paarĀ­den en ponyā€™s voorĀ­stelĀ­len. ā€žWe hebĀ­ben veel leuke reacĀ­ties gehad op dit conĀ­ceptā€, aldus Johan Hofman van de Groninger vereniging.

De Woudruiters in Vlagtwedde staan natuurĀ­lijk al jaren bekend om de drukĀ­beĀ­zochte indoor dresĀ­suurĀ­comĀ­peĀ­tiĀ­tie. In het begin was dat de Noord Zee Olie Competitie, daarna SBI Competitie en tegenĀ­woorĀ­dig de Faber Dressuurcompetitie.

Hofman: ā€žWe zijn echĀ­ter in 2021 begonĀ­nen om ook voor de outĀ­doorĀ­wedĀ­strijĀ­den een nieuw conĀ­cept op te starĀ­ten waarĀ­aan de firma Paas Totaalafbouw als hoofdĀ­sponĀ­sor zijn naam heeft geleend. Nu zulĀ­len de meeste menĀ­sen denĀ­ken, alwĆ©Ć©r een comĀ­peĀ­tiĀ­tie?? Daar zijn er al genoeg van. Maar wij doen het met deze ā€˜chalĀ­lengeā€™ anders.ā€

Happy athlete

Hofman legt uit: ā€žHier wordt niet gekeĀ­ken naar de behaalde punĀ­ten op het proĀ­toĀ­col. We laten twee juryĀ­leĀ­den tijĀ­dens de proef plus een ā€˜scoutā€™ of jury-opzichĀ­ter tijĀ­dens het losĀ­rijĀ­den een beoorĀ­deĀ­lingsĀ­forĀ­muĀ­lier invulĀ­len voor de ā€˜wijze van rijĀ­den, het geheel, de happy athleteā€™. Dus ook al gaat de proef volĀ­leĀ­dig mis, maar laat je zien dat je het netĀ­jes en fair kunt oplosĀ­sen, dan kun je dus zelfs nog winnen!ā€

Ruiters die starĀ­ten tijĀ­dens de zomerĀ­conĀ­courĀ­sen op 22 en 23 juni, 16 en 17 juli en 17 en 18 augusĀ­tus hebĀ­ben voorĀ­rang bij de inschrijĀ­ving voor de Challenge op 10 en 11 sepĀ­temĀ­ber. Deelnemers die in de Subtop meeĀ­doen kunĀ­nen in elk geval deelĀ­neĀ­men in september.


gerelateerde berichten
Total
34
Share