archief
contact
+31 6 53239630

Jur Vrieling derde in Prijs van Noordrijn-Westfalen

📌 AKEN – Jur Vrieling pakte vrijdag bij het CHIO Aken een mooie derde plaats in de Prijs van Noordrijn-Westfalen. De ruiter uit Holwierde kwam aan de start met Fiumicino van de Kalevallei.
Jur Vrieling Fiumicino van de Kalevallei
Jur Vrieling werd derde met Fiumicino van de Kalevallei.
📸 Hubside Jumping | Marco Villanti

📌 Aken
📝 stegen.net

In een volle barrage pakte Jur Vrieling vrijdag bij het CHIO Aken de derde plaats in de Prijs van Noordrijn-Westfalen. Vrieling hoefde met Fiumicino van de Kalevallei alleen Steve Guerdat en winnaar McLain Ward voor zich te dulden.

Vrieling zette op de ruime graspiste een foutloze barrage neer in 42.79. Zijn derde stek leverde de ruiter uit Holwierde een flinke bonus van 30.000 euro op. McLain Ward won de mooie wedstrijd met Contagious in een tijd van 41.70. Steve Guerdat eindigde als tweede met Albfuehren’s Maddox. Harrie Smolders nestelde zich met Darry Lou op plaats zeven.

Vervelend verloop

Voor Sanne Thijssen kende de wedstrijd een vervelend verloop. Ze kreeg al vroeg in het parcours een weigering, toen Hi There ineens erg onder de indruk raakte van de ambiance. Toe ze opnieuw aanreed landde de hengst midden in de hindernis. Na een paar kreupele passen leek het allemaal goed te gaan met Hi There.


Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel