Zeges voor Albert Zoer en Michael Greeve bij CH De Wolden

  • 15 juli 2022 19:05

door: redactie, 15 juli 2022 19:05

📌 VEENINGEN – Het waren Albert Zoer en Michael Greeve die vrijdag hun visitekaartjes afgaven op het CH De Wolden. Beide Drentse ruiters waren goed voor een overwinning. Zoer werd eerder op de dag ook nog vierde.

Voor Zoer is de wedstrijd in Veeningen bijna een thuiswedstrijd. De ruiter uit Echten start dan ook graag op het mooie terrein van Jan Broek, waar het CH De Wolden deze week nog tot en met zondag duurt.

Albert Zoer en Jackpot tijdens de ereronde.
📸 Steven Stegen

Dat Zoer er zin in heeft bleek al in het 1.40 twee fasen, waarin hij met Jayla (v. Emerald) de vierde plaats pakte. In het 1.35 twee fasen ging hij vervolgens tot het uiterste en eiste hij met Jackpot (v. VDL Zirocco Blue) de overwinning op.

Startlijsten en uitslagen van de eerste week van CH De Wolden: klik hier

Genieten was het later op de middag in het 1.45, met het hoogste prijzengeld van de dag. Voor de barrage kwamen niet minder dan 21 combinaties terug, waarna een spannende ontknoping volgde.

Michael Greeve en High Big Andy tijdens CH De Wolden.
📸 CH De Wolden | Hans Khoe

Michael Greeve was daarin heer en meester. Hij zette voor thuispubliek een geweldige rit neer met High Big Andi K (v. Big Star Jr) en versloeg de Mexicaan Ruben Dario Ramirez Zilli met ruime voorsprong. Daphne van der Schaar werd derde.

📝 bron: Stegen.net
📸