CH De Wolden: Albert Zoer opnieuw sterk met Barbarella

CH De Wolden: Albert Zoer opnieuw sterk met Barbarella

25 juli 2013 19:53 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

Albert Zoer trekt zijn goede prestaties van de afgelopen week met de schimmel Barbarossa moeiteloos door. Hij won donderdag opnieuw in de rubriek voor Youngsters met de 7-jarige Cardento-dochter.

De combinatie uit Echten won afgelopen zondag nog de finale en bleek nu op de eerste dag van de tweede week van het CH De Wolden opnieuw een klasse apart. De overwinning van Zoer en Barbarella was afgetekend. Zij zetten een tijd neer van 27,51 seconden. Jack Broek, vorige week ook in goede doen, werd fraai tweede met Best Choice. Daarna volgden Bas van der Aa (Goldfeyer) en Bert-Jan Zuidema met Cicero II.

In de 1.40-rubriek van donderdag ging de Belg Bart Clarys met de overwinning aan de haal. Hij wist in dit parcours direct op tijd de snelste foutloze rit neer te zetten. Maureen Bonder toonde ook haar vorm door met Velcaro gedeeld als tweede te eindigen.

CH De Wolden Maureen Bonder

Maureen Bonder werd gedeeld tweede in het 1.40 met Velcaro. ©Roos Meertens

Daarna volgde Doron Kuipers met Amparo Z. Dennis van den Brink won het 1.30 met Ultra, met Doron Kuipers daarna opnieuw hoog in het klassement, nu met Laos. Albert Zoer pakte in deze wedstrijd de derde plaats met Budine. De Libiër Jad Dana won verrassend het 1.20 met Biranka.