archief
contact
+31 6 53239630

Exloo neemt groot deel programma Indoor Groningen over

📌 EXLOO – Het is de organi¬≠satie van Indoor Gro¬≠ningen niet gelukt om op korte termijn een alter¬≠natieve locatie te vinden voor de niet meer beschik¬≠bare Euro¬≠hal in Zuid¬≠broek. In goed overleg duikt Exloo in het ont¬≠stane gat. Exloo gaat rond oud en nieuw een flink aan¬≠tal wed¬≠strijden organiseren.

Zoals gemeld kan de 59e editie van In¬≠door Groningen niet in Zuidbroek plaats¬≠vinden. Van der Valk heeft de hal aan het COA verhuurd. ,,Afgelopen week hebben wij onder¬≠zocht welke alter¬≠natieven er zijn om het concours toch door¬≠gang te laten vinden. Het IICH Groningen ken¬≠merkt zich door een unieke sfeer en ambiance. Helaas zijn wij als bestuur tot de con¬≠clusie gekomen dat er op een dergelijke korte termijn geen geschikte alter¬≠natieve locatie is waar we een vol¬≠waardig IICH Groningen kunnen orga¬≠niseren”, aldus voorzitter Aaldert de Vrieze.

,,Stichting Ruitersport Noord Neder¬≠land heeft als doel de paarden¬≠sport te bevorderen in de breedste zin van het woord. We zijn dan ook blij te kunnen mede¬≠delen dat het Hippisch Centrum Exloo bereid is wed¬≠strijd¬≠onder¬≠delen die normaal gesproken verreden zouden worden op het IICH Groningen te orga¬≠niseren. Daarmee is er voor ruiters en publiek wel de moge¬≠lijkheid te genieten van de ons zo geliefde paarden¬≠sport in de periode rond kerst en nieuwjaar.”

De Vrieze zegt de moed nog niet op te geven. ,,We gaan de tijd nemen om ons voor te bereiden op 2023 en hopelijk kunnen we dan na drie jaren afwezig¬≠heid weer een uniek concours neerzetten.”

📝 Stegen.net


Total
10
Shares
0 deel
0 deel
10 deel
0 Tweet
0 deel