archief
contact
+31 6 53239630
verkleed springen

Hippos Concours Appinge­dam gaat prijzen­geld anders ver­delen

📌 APPINGEDAM – Het Hippos Con¬≠cours gaat op woens¬≠dag 19 oktober van start in Manege de Veen¬≠hoeve te Appinge¬≠dam. Het beschik¬≠bare prijzen¬≠geld wordt deze keer anders verdeeld.

Dit jaar heeft het Hippos Concours Appinge­dam, dat samen met rijver­eniging De Fivel­ruiters wordt georganiseerd, het over een iets andere boeg gegooid. Het prijzen­geld in de vier hoogste rubrieken is even­redig verdeeld, in plaats van dat het meeste geld naar enkel de hoogste rubriek (de Grote Prijs) gaat.

De woensdag staat in het teken van pony­springen en in de avond de laagste rubrieken voor de paarden. Donder­dag zal een volle dag worden met spring­rubrieken tot en met 1.35 meter.

Door vele ruiters zal zater­dag­middag en avond 22 oktober gestreden worden in de finales, waarin hoge geld­prijzen te winnen zijn. Winnaars van de hoogste rubriek in de afge­lopen jaren zijn onder andere Hylke de Jong, Marianne Boerema, Jur Vrieling, Suzanne Tepper, James Billington, Lennard de Boer, Hans de Vries en Hester Klompmaker.

Tevens zal zaterdag­avond de spannende ponyfinale plaats­vinden, die verkleed en op passende muziek wordt gereden.

Het concours word mogelijk gemaakt door o.a. vele spon­soren en in het bijzonder Stichting Hippos Appingedam, een orga­nisatie die sinds het jaar 1820 is opgericht met als doel de paarden­sport in de regio van Appinge­dam te onder­steunen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

📝 Stegen.net


Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel