Geslaagde lichtjes­parade in Onstwedde: ‘we zijn onder de indruk’

Share
  • 11 december 2022 18:05

door: redactie, 11 december 2022 18:05

📌 ONSTWEDDE – Afgelopen zaterdag orga­niseerde Manege de Drie­sporen voor de derde keer de lichtjes­parade in Onstwedde. De belang­stelling was enorm, net als de waar­dering van de toeschouwers.

Na twee jaar van afwezigheid door Covid konden de deelnemers dit jaar eindelijk weer van start. Het was nog even spannend of het weer roet in het eten zou gaan gooien in verband met gladheid, maar gelukkig waren de weergoden de organisatie en deelnemers gunstig gezind.

Deelnemers aan de lichtjesparade in Onstwedde.
📸 Freerk Boskers

,,We zijn onder de indruk van het enorme aantal aan­meldingen, de creativiteit en de hoeveel­heid lichtjes. Het was in één woord geweldig!”, aldus een woord­voerder van de organisatie. ,,De deel­nemers zagen er stuk voor stuk schitterend uit, van arren­sleeën met bellen­tuigen, ijsberen en ren­dieren, tot lange jurken met gekleurde lichtjes!”

Eén van de deelnemers aan de lichtjesparade.
📸 Freerk Boskers

Na een mooie ronde door het dorp, waarbij meerdere keren de Winter­fair op de Wold­brink werd aange­daan, konden de deel­nemers na afloop in de manege weer opwarmen met een beker warme chocolade­melk en iets lekkers.