Zweedse Karin Martinsen de beste op CSI Exloo

  • 15 januari 2023 18:43
door: redactie, 15 januari 2023 18:43
📌 EXLOO – De Grote Prijs van Drenthe bij het CSI Exloo is gewonnen door Karin Martin­sen. De Zweedse amazone was de beste in een barrage met 15 deel­nemers. Alex David Gill werd tweede.

Het CSI Exloo in het fraai aan­geklede Hippisch Centrum Exloo beleefde een mooie climax met de afslui­tende Grote Prijs 1.45. Met 15 com­binaties in de beslissende ronde op tijd was spanning verzekerd.

Karin Martinsen en Pb Portofino bij hun winnende rit op CSI Exloo.
📸 Pieter Sorber | Eventphoto4you.com

Dat er een Zweedse winnares kwam in Exloo was verrassend. Want met kans­hebbers als Pim Mulder, Jeroen Dubbeldam en Eric ten Cate in de barrage weet je dat de strijd open is.

Toch wist Karin Martinsen de concur­rentie achter zich te laten met de 13-jarige Pb Portofino. De Zweedse winnares verblijft al een aan­tal jaren in het Duitse Wohlde op het bedrijf van Sören Peder­sen. Martinsen vormt een paar met Nicolas Pedersen. Ze pakte al vroeg in de wedstrijd de leiding en gaf die niet meer af.

Alex David Gill bezegelde een sterk optreden in Exloo met een prima tweede plaats. De ruiter van de VDL Stud maakte opnieuw indruk met Jourdain VDL. Jeroen Dubbel­dam pakte fraai de derde plaats met Investment (v. Kannan). Plaats vier was voor Mickey Morssinkhof met Quintendros E. Pim Mulder werd zesde.

Beste Drentse deelnemer was Weite Oldenziel, die met een balk in de barrage met Ofichem’s Finn op plaats 10 eindigde. Daan van Geel uit Gees eindigde als elfde met I’m Special Power Sih.

📝 bron: Stegen.net
📸 Pieter Sorber | Eventphoto4you.com