Jeanine Nieuwenhuis wint ook de kür op CDI Exloo

  • 27 oktober 2019 18:41
door: redactie, 27 oktober 2019 18:41

📌 Exloo
📝 STEGEN.NET

Jeanine Nieuwenhuis won zondag op de slotdag van CDI Exloo ook de kür op muziek in de Grand Prix. De succesvolle amazone bouwde met TC Athene met 75,740% een ruime voorsprong op.

Nieuwenhuis scoorde in het Hippisch Centrum Exloo zowel technisch als artistiek hoge punten. Met haar 75,740% bleef ze de Duitse Juliette Piotrowski met Sir Diamond ruim voor. De Duitse combinatie eindigde op 73,995%. Lynne Maas eindigde met Electra met 72,380% op de derde plaats.

De Grand Prix Special kreeg zaterdagavond in Exloo een Zweedse winnares. Michelle Hagman Hassink wist met Chagall Lynne Maas met Eastpoint net voor te blijven.

Spannend was het ook in de kür Young Riders, waarin Daphne van Peperstraten en Greenpoint’s Cupido de hoogste ogen gooiden. Op minimale afstand eindigde Marten Luiten op de tweede plaats met Fynona. Bij de Junioren kür was Sanne van der Pols de beste met Excellentie.