Indoor Groningen verhuist naar Martiniplaza in stad Groningen

Share
  • 15 maart 2023 08:29

door: Steven Stegen, 15 maart 2023 08:29

📌 GRONINGEN – Indoor Groningen ziet geen toe¬≠komst meer in de Euro¬≠hal in Zuid¬≠broek. De orga¬≠nisatie heeft besloten om het evene¬≠ment naar de stad Groningen te ver¬≠huizen, naar Martini¬≠plaza. Dat maakte het bestuur woens¬≠dag bekend.

De verhuizing van Indoor Groningen naar Martiniplaza kwam in een stroomversnelling toen het Van der Valk concern besloot om de Eurohal in Zuidbroek te verhuren voor de opvang van vluchtelingen.

De organisatie van Indoor Groningen werd daar pas laat over ge√Įnformeerd. ,,We waren eerst vooral gefrustreerd, hoewel ik zelf als ondernemer de keus nu wel snap. Maar het zette ons wel aan het denken. Achteraf moet ik misschien zelfs wel blij zijn‚ÄĚ, zei voorzitter Aaldert de Vrieze op de persbijeenkomst.

Want, zo zei De Vrieze, Indoor Groningen kan met de verhuizing echt een stap maken. ,,Er is hier meer ruimte, de faciliteiten zijn completer en beter en we kunnen meer bezoekers onderbrengen.‚ÄĚ

Indoor Groningen heeft een contract voor vijf jaar afgesloten, met een optie voor nog eens vijf jaar. Ook de Rabobank blijft als hoofdsponsor aan boord.

Er zijn wel wat logistieke uitdagingen, maar de partijen zijn vol vertrouwen dat alles op z’n pootjes terecht komt.

Indoor Groningen is van 22 december 2023 tot en met 6 januari 2024.

📝 bron: Stegen.net
📸 Steven Stegen