Zeges voor Severo Jurado López en Carl Hester bij Top Dressage Tolbert

Share
  • 16 april 2023 14:23

door: redactie, 16 april 2023 14:23

📌 TOLBERT – De Spanjaard Severo Jurado López won zaterdag bij Top Dressage Tolbert de Grand Prix kür op muziek. Eerder op de dag schreef Carl Hester de Grand Prix Spécial op zijn naam.

Carl Hester won ook in de GPS met overtuigende voorsprong met zijn KWPN’er Fame (Bordeaux x Rhodium) met een score van 76,936%. Net als in de Grand Prix werd de Finse Emma Kanerva tweede in de Spécial met Feldrose FRH.

In de kür verscheen Carl Hester na zijn twee overtuigende zeges niet meer aan de start. Severo Jurado López profiteerde en won met Fürstenglory met een score van 78,510%. Tweede werd Yoku Kitai uit Japan met Amandori.

Beste Nederlander was op plaats vier Liesbeth Geven met Lago. Anouk Noordman uit Zuidwolde eindigde met Zeronica op plaats zeven. Britt Muis uit Stadskanaal pakte met Hindrik Fan Lytsepost de negende positie.