Hoge score voor Judith Werkman op CH Eext

Share
  • 26 mei 2023 19:31

door: redactie, 26 mei 2023 19:31

📌 EEXT – De Subtop op CH Eext bracht vrijdag overwinningen voor Judith Werkman, Bennie van Es, Britt Muis en Ann Wessels.

Veruit de hoogste score kwam op naam van Judith Werkman, die met haar paard Guance de Intermédiaire I wist te winnen met het klinkende resultaat van 68,382%. Een fijne combinatie om naar te kijken, met verzorgde onderdelen in een knap gereden proef.

Judith Werkman met Guance tijdens CH Eext.

Ook Bennie van Es behaalde een mooie zege. Hij liet met Tizian fan Ass een mooie score van 65,794% noteren. In de zware tour stak Britt Muis er duidelijk bovenuit. Met Hindrik fan Lytsepost behaalde ze 66,087%, waarmee Muis Lianne van der Horst met Golden Eagle’s Envoy (62,391%) ruimschoots achter zich wist te laten.

In de lichte tour danste de lichtvoetige Ginn, met in het zadel Ann Wessels, naar een mooie overwinning met 65,588%. Plaats twee was in deze klasse voor Krista Lensing met Kanu KS.

Foto’s bekijken en bestellen: klik hier