Hilde Veenstra twee keer aan kop bij start Outdoor Zuidwolde

Share
  • 13 september 2023 19:55

door: redactie, 13 september 2023 19:55
Veeningen
stegen.net
foto: Arjen Schilperoord

Outdoor Zuidwolde is voor Hilde Veenstra bijzonder goed begonnen. De amazone uit Drachtstercompagnie wist woensdag op de eerste dag twee rubrieken te winnen.

Gelijk in de openingswedstrijd bewees Veenstra haar goede vorm. In het deelnemersveld van 81 combinaties zette zij met de merrie Daniëlla DLS de beste prestatie neer. Op bijna een halve seconde achterstand werd Riëlke Roeland tweede met Jade van Edelvrouw.

Later op de dag was Hilde Veenstra opnieuw succesvol. In de wedstrijd 1.30 reed ze 86 concurrenten op achterstand. Dat deed Veenstra met haar ervaren schimmel After Pleasure Toltien. Deze keer had Gert van den Hof het nakijken, hij startte met Lord Cornet.

De hoofdrubriek van de eerste dag van Outdoor Zuidwolde werd gewonnen door Bas van der Aa met Shanroe Barney. Dennis van den Brink (Aonia Domain) en Chantal Regter (Big Star Jz) volgden op de plaatsen twee en drie.