Martine Gramsbergen-Hoekstra heerst op Jumping Franeker

Share
  • 10 december 2023 18:32

door: redactie, 10 december 2023 18:32
Franeker
stegen.net

Martine Gramsbergen-Hoekstra domineerde in de finale van Jumping Franeker. In de afsluitende Grote Prijs over 1.35 werd ze niet alleen winnaar, maar ook nog eens derde.

Het was een pittige afsluiting van Indoor Franeker, want van de elf gestarte combinaties reden er vijf het parcours niet uit. Slechts drie combinaties hielden de nul op het scorebord, waarbij Gramsbergen-Hoekstra zelfs met twee paarden tot de barrage wist door te dringen.

Haar enige concurrent in de beslissende ronde was Hans de Vries. Die bood met Domingo Seventy Two goed tegenstand, maar hij moest de overwinning toch aan Martine Gramsbergen-Hoekstra laten. Met haar paard Galeva H (v. Arezzo VDL) was ze ruim een halve seconde sneller. Gramsbergen werd ook nog derde, nu in het zadel van Leander.

Johannes Pijnacker won eerder op de dag het 1.30 met Jolante. Marlou Dannijs (Kadine) en Aat Bosma (K’Yandro) completeerden het podium. In het 1.20 won Lotte van der Kraaij met My Diamond Lady JH Z.