archief
contact
+31 6 53239630

Martine Gramsbergen met Zippit GH aan kop op CH Gorredijk

GORREDIJK — Martine Gramsbergen-Hoekstra pakte zater­dag tijdens het CH Gorredijk de eerste plaats in de 1.40. De amazo­ne van de Sjaerdema-Liauckemaruiters bleef met Zippit GH als enige foutloos. 
Martine Gramsbergen-Hoekstra pakte met Zippit de overwinning in de Grote Prijs van het CH Gorredijk. foto: Facebook

GORREDIJK | STEGEN.NET

Martine Gramsbergen-Hoekstra pakte zater­dag tijdens het CH Gorredijk de eerste plaats in de 1.40. De amazo­ne van de Sjaerdema-Liauckemaruiters bleef met Zippit GH als enige foutloos.
Martine Gramsbergen-Hoekstra pakte met Zippit de overwinning in de Grote Prijs van het CH Gorredijk. foto: Facebook
Martine Gramsbergen-Hoekstra pakte met Zippit de over­win­ning in de Grote Prijs van het CH Gorredijk.
FOTO: FACEBOOK CH GORREDIJK

De 1.40-rubriek was nieuw op het CH Gorredijk, dat voor de twee­de keer op de huidi­ge loca­tie werd verre­den. Drie combi­na­ties kwamen aan de start. Gramsbergen wist met Zippit GH als enige alle balken in de lepels te houden. Daarmee won ze de Grote Prijs van het CH Gorredijk.

Martin Sterk eindig­de met Beauwaniki Wh als twee­de. Hij was een frac­tie snel­ler in de omloop, maar maak­te onder­weg wel een spring­fout. Marriët Hoekstra nam met Everglade de derde plaats in met even­eens vier strafpunten.

In de gecom­bi­neer­de Z/ZZ kwamen negen combi­na­ties aan de start en dat viel dus een beet­je tegen. De rubriek werd met inge­bouw­de barra­ge verreden.

Springfout
Alleen Marriët Hoekstra reed met Eliane B (v. Tangelo van de Zuuthoeve) fout­loos. In haar barra­ge maak­te ze een spring­fout. Arjanne Brinkhoff eindig­de als twee­de met Frederika en Martine Gramsbergen-Hoekstra stuur­de in dit tref­fen haar Zippit GH naar de derde plaats.

Age Flapper schreef nog een Z‑parcours op zijn naam met Deister. Martine Gramsbergen-Hoekstra deed ook hier goed mee met een twee­de plaats in het zadel van Beat It GH.

gerelateerde berichten
Total
5
Share