Martine Gramsbergen met Zippit GH aan kop op CH Gorredijk

Share
  • 19 juni 2016 15:36

door: redactie, 19 juni 2016 15:36

GORREDIJK | STEGEN.NET

Martine Gramsbergen-Hoekstra pakte zaterdag tijdens het CH Gorredijk de eerste plaats in de 1.40. De amazone van de Sjaerdema-Liauckemaruiters bleef met Zippit GH als enige foutloos.
Martine Gramsbergen-Hoekstra pakte met Zippit de overwinning in de Grote Prijs van het CH Gorredijk. foto: Facebook

Martine Gramsbergen-Hoekstra pakte met Zippit de overwinning in de Grote Prijs van het CH Gorredijk.
FOTO: FACEBOOK CH GORREDIJK

De 1.40-rubriek was nieuw op het CH Gorredijk, dat voor de tweede keer op de huidige locatie werd verreden. Drie combinaties kwamen aan de start. Gramsbergen wist met Zippit GH als enige alle balken in de lepels te houden. Daarmee won ze de Grote Prijs van het CH Gorredijk.

Martin Sterk eindigde met Beauwaniki Wh als tweede. Hij was een fractie sneller in de omloop, maar maakte onderweg wel een springfout. Marriët Hoekstra nam met Everglade de derde plaats in met eveneens vier strafpunten.

In de gecombineerde Z/ZZ kwamen negen combinaties aan de start en dat viel dus een beetje tegen. De rubriek werd met ingebouwde barrage verreden.

Springfout
Alleen Marriët Hoekstra reed met Eliane B (v. Tangelo van de Zuuthoeve) foutloos. In haar barrage maakte ze een springfout. Arjanne Brinkhoff eindigde als tweede met Frederika en Martine Gramsbergen-Hoekstra stuurde in dit treffen haar Zippit GH naar de derde plaats.

Age Flapper schreef nog een Z-parcours op zijn naam met Deister. Martine Gramsbergen-Hoekstra deed ook hier goed mee met een tweede plaats in het zadel van Beat It GH.