Saskia Knol Gronings kampioen ZZ-licht met Magente

Share
  • 11 februari 2024 19:23

door: redactie, 11 februari 2024 19:23
Tolbert
stegen.net

Saskia Knol is Gronings kampioen indoor dres­suur ge­worden in het ZZ-licht. De ama­zone van RV Veen­dam pakte de zwaarste titel met Magente. Wytske Schuth won het Z2.

Saskia Knol werd overtuigend Gronings kampioen in het ZZ-licht. In de HJC-manege won ze met Magente beide onderdelen. De combinatie eindigde op een gemiddelde van 66,780%. ,,Een super mooie afsluiter voor de basissport met dit paard, op naar de subtop!”, zo liet Knol op Facebook weten.

Kampioene Saskia Knol en reservekampioene Laily Barelds-Willemsen.
© KNHS Groningen

Met een gemiddelde van 65,054% werd Laily Barelds-Willemsen tweede met haar paard Kurella B. Plaats drie was voor Fleur van Bon met Faron.

Met ruime voorsprong pakte Wytske Schuth de Groningse titel in het Z2. De amazone van RV Veendam kwam met Lord Hope uit op een royaal gemiddelde van 70,152%. Daarmee wist Schuth Frans van den Heuvel ruimschoots achter zich te houden. Van den heuvel zag zijn proeven met Jumbo beloond met gemiddeld 66,284%.

Mascha Weinans werd kampioen bij de pony’s klasse Z2 met DDM Defilee de Mode. Het was een spannende ontknoping, want Nardien Edens kwam met Killaturley Beauty maar een fractie te kort om Weinans te kunnen kloppen.


Stegen.net deelt vanaf nu ook berichten via WhatsApp. Je bent dan nog sneller op de hoogte van updates. 

‎Volg het kanaal paardennieuws op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaET5QM0rGiO43XoEf2y

Volg ons via Telegram: https://t.me/paardennieuws