Nan Hokse overleden, ‘ze was van onschatbare waarde’

Share
  • 3 juli 2024 19:21

door: redactie, 3 juli 2024 19:21
Staphorst
stegen.net

Afgelopen zondag is Nan Hokse uit Stap­horst over­leden. Ze zette zich vele jaren in voor de paarden­sport, zowel bij de RV Stap­horst als bij de regio Drenthe van de KNHS.

Hokse was één van de drijvende krachten achter het Drents kampioenschap springen. Daarvoor kreeg ze in 2020 de bronzen speld van de KNHS. Maar in het eigen dorp was haar rol nog veel groter, want ze was vanaf 1975 lid van de RV Staphorst en bekleedde vele jaren een bestuursfunctie.

Nan Hokse bij de uitreiking van de bronzen speld van de KNHS in 2020.

Ook na haar afscheid van het bestuur van RV Staphorst bleef haar betrokkenheid en inzet onverminderd groot. ,,Nan is van onschatbare waarde geweest voor onze en vele andere rijverenigingen”, zo laat de club bedroefd weten.

Stegen.net wenst de nabestaanden veel sterkte.