Peter Hokse met Gontos C HBC Drents kampioen klasse M

Share
  • 17 februari 2017 14:44

door: redactie, 17 februari 2017 14:44

Beilen | STEGEN.NET

De eerste Drentse kampioen indoor springen van 2017 is bekend. Peter Hokse pakte donderdagavond de titel in de klasse M.
Peter Hokse werd met Gontos Drents kampioen in de klasse M. foto: KNHS Drenthe

Peter Hokse werd met Gontos Drents kampioen in de klasse M.
FOTO: KNHS regio Drenthe

In de manege van de Stroomruiters kwam een mooi groep M-combinaties in actie. In de barrage streden 14 combinaties om de Drentse titel. De snelste rit in de barrage kwam van Hanna Eleveld van de plaatselijke Stroomruiters. Maar zij maakte met Great One wel een foutje, waardoor Eleveld als vijfde eindigde.

Peter Hokse zette uiteindelijk de snelste nulrit neer. Hij werd met Gontos C HBC (v. Cantos) kampioen van Drenthe in de klasse M. Laura Slager werd op slechts drie honderdste van een seconde tweede met La Serena. Wilfred Harke werd met Quatre Bras derde, voor Stroomruiter Wim Pomp, die met STH’s Fireblade de vierde plaats innam.