archief
contact
+31 6 53239630

Hans Peter Minderhoud suc­ces­vol in Zwolle

Hans Peter Minderhoud kan terug­kij­ken op prima pres­ta­ties tij­dens Zwolle International. De rui­ter uit Harskamp wist vrij­dag­avond in de IJsselhallen twee keer de kür op muziek te win­nen. In de Grand Prix voerde hij het klas­se­ment aan met Exquis Escapado met 75.90%.

ZWOLLE — Hans Peter Minderhoud kan terug­kij­ken op prima pres­ta­ties tij­dens Zwolle International. De rui­ter uit Harskamp wist vrij­dag­avond in de IJsselhallen twee keer de kür op muziek te win­nen. In de Grand Prix voerde hij het klas­se­ment aan met Exquis Escapado met 75.90%.

Met deze mooie score wist Minderhoud Marlies van Baalen op de hengst BMC Kigali (73.30%) gemak­ke­lijk ach­ter zich te hou­den. Sander Marijnissen eiste ver­vol­gens met Moedwill (v. Goodwill) de derde plaats op met 72.75%. Aat van Essen kwam met zijn blik­van­ger Premier niet ver­der dan de zevende plaats.

Hans Peter Minderhoud won met IPS Tango. ©Roos Meertens
Hans Peter Minderhoud won met IPS Tango. ©Roos Meertens

Ook in de kür op Intermédiaire I niveau voerde Hans Peter Minderhoud de ere­ronde aan. Dat deed hij in dit geval met IPS Tango (v. Jazz). Ook in deze rubriek was de over­win­ning groot, want Edward Gal volgde met Stradivarius op ruim twee pro­cent achterstand.

De rubriek voor Youn Riders kwam op naam van Lotje Schoots met Torricelli (v. Florestan). Zij scoorde met 72.105% als enige boven de 70 pro­cent. Floor Vos uit Valthe eiste de vijfde plaats op met Tornaxs. In de kür voor Young Riders op zater­dag­avond won Sloots opnieuw met een afge­te­kende score van 77.33%. Floor Vos werd nu zesde. Angela Krooswijk won de kür voor juni­o­ren met BCM Roman Nature.

gerelateerde berichten
Total
0
Share