archief
contact
+31 6 53239630

Indoor Veendam: Jarmilla Peterson de sterk­ste in Z2

ZUIDBROEK — De Z2-dres­suur is maan­dag tij­dens het CSI Veendam in Zuidbroek gewon­nen door de grote favo­riet Jarmilla Peterson uit Wedde. Met haar paard Don Chello behaalde ze de win­nende score. 
Jarmilla Peterson met Don Chello. ©Roos Meertens

ZUIDBROEK | STEGEN.NET

De Z2-dres­suur is maan­dag tij­dens het CSI Veendam in Zuidbroek gewon­nen door de grote favo­riet Jarmilla Peterson uit Wedde. Met haar paard Don Chello behaalde ze de win­nende score van 236 punten.

Jarmilla Peterson met Don Chello. ©Roos Meertens
Jarmilla Peterson met Don Chello.
Roos Meertens

Peterson werd afge­lo­pen zomer in Veendam nog pro­vin­ci­aal kam­pi­oen in de klasse Z1, maar ook na pro­mo­va­tie naar de Z2 zet ze de zege­reeks voort. In de Eurohal in Zuidbroek voegde ze opnieuw een over­win­ning toe aan de al lange erelijst.

Op vijf pun­ten ach­ter­stand volgde Marloes Oosterhof van de RSV Delfzijl op de tweede plaats met Unochico. Astrid Reinders uit Beilen pakte met Hentenaar’s Upbeat de derde plaats met 229 punten.

De eer­der op de dag ver­re­den Z1 kwam op naam van Emmelie Scholtens en de bij het KWPN goed­ge­keurde hengst Westenwind. De com­bi­na­tie werd tij­dens de heng­sten­com­pe­ti­tie in Zuidbroek nog tweede. Marloes Oldenhuizing van de LR Noordenveld uit Vries pakte de tweede plaats met O Marado’s Uticon, ter­wijl Wilmer Lanning uit Gieten als derde ein­digde met Hippo Assen’s Sam.

gerelateerde berichten
Total
0
Share