Indoor Veendam: Marjan Hooge en Richfield niet te kloppen

Share
  • 22 december 2012 10:50

door: redactie, 22 december 2012 10:50

ZUIDBROEK
Marjan Hooge was vrijdag op de tweede dag van Indoor Veendam de onbetwiste superster. De amazone uit Ees won in de Z2 met Richfield zowel de gewone proef als de kĂĽr op muziek.

Marjan Hooge en Jarmilla Peterson bij de prijsuitreiking.

Marjan Hooge en Jarmilla Peterson bij de prijsuitreiking.

Marjan Hooge, inmiddels vertrokken voor een wintersportvakantie, was uiteraard zeer blij. ,,Het is super! Ik ben onwijs trots op Richfield”, zo schrijft ze op haar Facebookpagina. De voorsprong die Hooge in de kĂĽr opbouwde was indrukwekkend. Ze behaalde 74,87% en wist daarmee Jarmilla Peterson op Woody (70,00%) ruim achter zich te laten.

In de gewone proef won Marjan Hooge met een score van 67,65% en was Peterson ook tweede (66,86%). Nicky Snijder pakte de derde plaats met Kalshoven Zalsa en Jazz. Marloes Oldenhuizing was in de Z1 de beste met O’Marado’s Boris (62,94%), gevolgd door Robin Luurssen met Bologna. De M2 kwam op naam van Jolanda Velema met Dollards Alibaba.