archief
contact
+31 6 53239630

Loes Corsel dubbele winnaar op Indoor Veendam

ZUIDBROEK – Loes Corsel heeft dinsdagavond tijdens Indoor Veendam de strijd in de Z2-dressuur in haar voordeel beslist. De amazone uit Coevorden handhaafde zich met gemak in de top van het klassement met haar paard Ramazotti.
Loes Corsel met Ramazotti.
Loes Corsel rijdt Ramazotti naar de overwinning. ©Roland Hitze

blokjeZuidbroek | Stegen.net
Loes Corsel heeft dinsdagavond tijdens Indoor Veendam de strijd in de Z2-dressuur in haar voordeel beslist. De amazone uit Coevorden handhaafde zich met gemak in de top van het klassement met haar paard Ramazotti.

Loes Corsel rijdt Ramazotti naar de overwinning. ©Roland Hitze
Loes Corsel rijdt Ramazotti naar de overwinning.
Roland Hitze

In deze mooie rubriek waren tal van Noordelijke toppers van de partij. Toch wist Loes Corsel, onlangs nog winnaar van de Hoefslag dressuur cup in Maastricht, zich met groot gemak van de concurrentie te ontdoen. De heersend Drents kampioene behaalde een score van 240 punten.

Met dit resultaat liep ze negen punten uit op de nummer twee, Jarmilla Peterson uit Wedde. Peterson was recentelijk al goed voor topscores met haar paard Don Chello, maar ze moest nu toch het hoofd buigen. Linda Oosterhof uit Delfzijl pakte de derde plaats met Olevus R met 226, gevolgd door Grieteke Oldenburger uit Veendam met VIP met 220.

Eerder op de dag schreef Loes Corsel ook de Z1 op haar naam. Dit keer met Wes Borough, die door de jury met 228 punten werd gewaardeerd. Cindy Stooker eindigde als tweede met Nice Guy met 224.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel