Sjef Janssen bondscoach tot en met Spelen 2012

Sjef Janssen bondscoach tot en met Spelen 2012

20 maart 2009 15:29 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden
Sjef Janssen.

Sjef Janssen.

DEN BOSCH – Sjef Janssen blijft tot en met de Olympische Spelen van 2012 in Londen bondscoach van de dressuurruiters. De KNHS maakte de contractverlenging vrijdag tijdens Indoor Brabant officieel bekend.

Janssen begeleidde de equipe ook de afgelopen zomer in Hongkong, waar individueel goud (Anky van Grunsven) en teamzilver werd gewonnen. In 2007 in de aanloop naar de Olympische Spelen legde Janssen de functie nog tijdelijk neer. Hij zei toen erg teleurgesteld te zijn in een deel van de dressuurtop in Nederland. Die zou onvoldoende gemotiveerd zijn om voor het hoogst haalbare te gaan. Na een aantal gesprekken keerde Janssen korte tijd later weer terug als bondscoach.

NHP | GPD