archief
contact
+31 6 53239630

Bram van Es groot­ver­die­ner in Appingedam

APPINGEDAM — Bram van Es heeft tij­dens een zin­de­rende finale de Hippos-finale gewon­nen tij­dens het spring­con­cours in de Veenhoeve. De rui­ter uit Beilen leverde deze pres­ta­tie met zijn pard Veldheer (v. Kroongraaf).

Bram van Es was groot­win­naar in de klasse Z/ZZ  klas­siek en klasse Z/ZZ jacht. Hij nam onder andere de Hipposprijs van 1000 euro mee naar Beilen. Ook opval­lend waren de pres­ta­ties van Carlijn Dijk, lid van de Woudruiters uit Vlagtwedde. Ze werd tweede in deze beide zwaar­ste klas­sen na Bram van Es en ook won ze de  beide lichte  rubrieken.

André Schut uit Finsterwolde was de snel­ste rui­ter en cou­reur in de rubriek Jump en Drive. Deze rubriek was een com­bi­na­tie van een jacht­par­cours te paard en een par­cours met hin­der­nis­sen afge­legd op een quad. Twaalf rui­ters en ama­zo­nes deden een ver­woede poging om als rui­ter en cou­reur het beste uit de PK‘s te halen. Dit was een zeer spec­ta­cu­lair onder­deel tij­dens dit con­cours, wat zeker voor her­ha­ling vat­baar is. Voorzitter Jaap Hartman was na afloop van het eve­ne­ment een tevre­den mens. „Bodem, par­cour­sen, het deel­ne­mers­veld en de cate­ring, het was alle­maal prima in orde.”

NHP
gerelateerde berichten
Total
0
Share