archief
contact
+31 6 53239630

Jeroen Dubbeldam klopt Jur Vrieling in Eindhoven

EINDHOVEN – Jeroen Dubbeldam heeft zaterdag de Grote Prijs van Eindhoven gewonnen. De kersverse Nederlands kampioen uit Weerselo deed dat met zijn nieuwe topper BMC Van Grunsven Simon Says. Jur Vrieling werd fraai tweede.

Jeroen Dubbeldam.
Jeroen Dubbeldam.

Dubbeldam startte als laatste van de zeven deelnemers in de barrage en snoepte nog ietsje af van de tijd van Vrieling. ,,Ik denk dat ik vaker in het zuiden kom rijden”, verkondigde Dubbeldam opgewekt na zijn overwinning. ,,Twee weken geleden in Mierlo werd ik Nederlands Kampioen, nu win ik in Eindhoven de Grote Prijs. Ik ben blij dat de zon letterlijk en figuurlijk weer schijnt voor mij!” Dubbeldam had 44.18 seconden nodig voor zijn foutloze rondje, terwijl Jur Vrieling met VDL Emmerton 44.42 klokte. De Egyptenaar Abdel Said werd derde met Avenir.

De beste amazone in de Grote Prijs, Mareille Schröder, mocht een prachtige lingerieset van Marlies Dekkers in ontvangst nemen. De amazone uit het Drentse Gees eindigde met de 11-jarige KWPN-ruin Pino na de barrage op de vijfde plaats in het 40 deelnemers tellende veld.

NHP

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel