Nederlanders beginnen goed op CHIO Rome

Nederlanders beginnen goed op CHIO Rome

26 mei 2011 19:47 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

ROME – Jeroen Dubbeldam heeft vrijdag op de openingsdag van het CHIO van Rome een geslaagde testproef gereden met zijn toppaard BMC Van Grunsven Simon. De Nederlands kampioen bleef in een rubriek met een hindernishoogte van 1,50 meter in beide fasen foutloos.

Jeroen Dubbeldam.

Om de eindtijd bekommerde hij zich in deze voorbereiding op de landenwedstrijd uiteraard niet. Maikel van der Vleuten, door bondscoach Rob Ehrens als reserve meegenomen naar het park rond Villa Borghese, reed met VDL Groep Sapphire B wel door op jacht naar een geldprijsje. Hij werd achtste. De winstpremie van 5750 euro was voor de Italiaanse amazone Giulia Martinengo met Loro Piana Chiclana. Ze troefde de Belg Rik Hemeryck en de Britse veteraan Nick Skelton af.

Stegen.net | ANP