archief
contact
+31 6 53239630

Nederlanders begin­nen goed op CHIO Rome

ROME — Jeroen Dubbeldam heeft vrij­dag op de openings­dag van het CHIO van Rome een geslaag­de test­proef gere­den met zijn toppaard BMC Van Grunsven Simon. De Nederlands kampi­oen bleef in een rubriek met een hinder­nis­hoog­te van 1,50 meter in beide fasen foutloos. 

Jeroen Dubbeldam.

Om de eind­tijd bekom­mer­de hij zich in deze voor­be­rei­ding op de landen­wed­strijd uiter­aard niet. Maikel van der Vleuten, door bonds­coach Rob Ehrens als reser­ve meege­no­men naar het park rond Villa Borghese, reed met VDL Groep Sapphire B wel door op jacht naar een geld­prijs­je. Hij werd acht­ste. De winst­pre­mie van 5750 euro was voor de Italiaanse amazo­ne Giulia Martinengo met Loro Piana Chiclana. Ze troef­de de Belg Rik Hemeryck en de Britse vete­raan Nick Skelton af.

Stegen.net | ANP
gerelateerde berichten
Total
0
Share