Home » Jur Vrieling vierde in Oostenrijk
springen

Jur Vrieling vierde in Oostenrijk

LAMPRECHTSHAUSEN – Jur Vrieling heeft in de Grote Prijs van het Oostenrijkse Lamprechtshausen fraai de vierde plaats behaald. De ruiter uit Holwierde leverde deze prestatie met VDL Emmerton (v. Emilion).

Jur Vrieling.
Jur Vrieling.

In de barrage streden zeven combinaties om de hoofdprijs van zesduizend euro. Vrieling zette de tweede tijd neer, maar dat ging wel ten koste van een springfout. De overwinning was voor de Italiaanse Emanuele Gaudiano met Italic des Salines, die de Duitser Jürgen Mayer met Roncador naar de tweede plaats verwees. Ook Mark Jespers maakte in de barrage een springfout en eindigde als zesde en verdiende daarmee 1.000 euro. Mareille Schröder uit Gees stuurde Pino naar de twaalfde plaats, met een fout in het basisparcours.

NHP | KNHS

over de auteur

redactie

De redactie van Stegen.net bericht sinds 1995 over de paardensport, met het accent op Noord-Nederland.

Heb je tips en/of aanmerkingen of verbeteringen, meld die dan op info@stegen.net