Vrieling en Van der Mei met team naar Rome

Vrieling en Van der Mei met team naar Rome

25 mei 2009 17:05 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

ERMELO | STEGEN.NET

Bondscoach Rob Ehrens geeft Jur Vrieling en Nathalie van der Mei de kans om zich op het allerhoogste niveau te meten. De twee Noorderlingen maken deel uit van het team dat vrijdag start in de Nations Cup in Rome.

Nathalie van der Mei debuteert met Heechhiem’s Springtime in de ploeg. Jur Vrieling heeft al meer landenwedstrijden gereden. Hij komt in actie met VDL Oramé.

Naast Van der Mei debuteert ook Maikel van der Vleuten. Zijn vader Eric van der Vleuten maakt de ploeg compleet. Nathalie van der Mei heeft haar startbewijs te danken aan de recente goede resultaten. Met het B-team won ze de landenwedstrijd in Stockholm. Met twee foutloze ritten leverde de amazone uit Makkinga een belangrijke bijdrage.

Dit bericht is [views]

Deel dit bericht