archief
contact
+31 6 53239630

Bondscoach met Noordelijk team naar Sankt Gallen

ERMELO – Bondscoach Rob Ehrens komt vrijdag met een compleet Noordelijk team in de baan tijdens de Meydan FEI Nations Cup in Sankt Gallen. Ehrens kiest bovendien voor ‘t eerst voor twee amazones in zijn team: Angelique Hoorn en Nathalie van der Mei.

Angelique Hoorn komt aan de start met de dekhengst Blauwendraad’s O’Brien en Nathalie van der Mei zadelt opnieuw Heechhiem’s Springtime. Daarnaast rijden Albert Zoer met Sam en Marc Houtzager met de hengst Opium VS. In de planning van bondscoach Rob Ehrens is Jur Vrieling uit Holwierde met VDL Oramé de reserveruiter. ,,Ik ben blij dat we een vijfde ruiter mee kunnen nemen naar Sankt Gallen. Dat geeft mij de mogelijkheid om nog te schuiven.”

In Rome hadden we die mogelijkheid niet, want daar mochten we maar met vier ruiters verschijnen. Stel dat één van de paarden op donderdag net niet topfit blijkt, dan moet je als coach toch de mogelijkheid hebben om een wisseling in het team aan te kunnen brengen? Gelukkig hebben we in Zwitserland die mogelijkheid”, aldus Ehrens, die met vertrouwen de wedstrijd van Sankt Gallen tegemoet ziet.

NHP | KNHS

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel