Regen legt CSI Twente lam

Share
  • 10 juli 2009 13:09

door: redactie, 10 juli 2009 13:09

GEESTEREN – Het CSI Twente in Geesteren is vrijdagmiddag stilgelegd. Door de overvloedige regenval kan er niet meer gesprongen worden.

Het is zeker dat het programma op de Erve Maathuis in elk geval vrijdag niet meer wordt hervat. Het CSI Twente wordt zaterdag en zondag met een aangepast programma voorgezet. Alle regionale en landelijke rubrieken zijn geschrapt en ook de masterclass voor tuigpaarden en de polodemonstratie gaan niet door. Een aantal internationale rubrieken, dat voor de hoofdring stond gepland, verschuift naar de nieuwe all-weatherbodem (Sand Arena).In de strijd om de Grote Prijs, zowel in de Silver als de Golden League, geldt geen limiet voor het aantal deelnemers. Het prijzengeld van de internationale rubrieken, die vrijdag werden afgelast, wordt toegevoegd aan de prijzenpot van zaterdag en zondag.

NHP