Uitstel sloop Markthallen te laat voor Indoor Meppel

Uitstel sloop Markthallen te laat voor Indoor Meppel

8 juli 2009 14:52 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

MEPPEL – De Markthallen in Meppel gaan voorlopig nog niet tegen de vlakte. Dat hebben de gemeente en projectontwikkelaar Synchroon afgesproken. Voor de organisatie van Indoor Meppel komt dit te laat. Het bestuur trok vorig jaar de stekker er al uit, vanwege de grote onzekerheid.

Tijdens de laatste editie werd er actie gevoerd voor het behoud van Indoor Meppel.

Tijdens de laatste editie werd er actie gevoerd voor het behoud van Indoor Meppel.

Toch is het wel een beetje wrang dat de sloop opnieuw is uitgesteld, want Indoor Meppel had dus nog gewoon in november plaats kunnen vinden. Paardensportliefhebbers deden vorig jaar nog een klemmend beroep op de gemeente om het evenement te redden, maar plannen voor een nieuwe evenementenhal werden door de gemeenteraad afgeschoten vanwege de hoge kosten. De kans dat er dit jaar alsnog een Indoor Meppel komt lijkt nagenoeg nihil.

NHP