archief
contact
+31 6 53239630

Indoor Meppel ten grave gedragen

Tijdens de laatste editie werd er actie gevoerd voor het behoud van Indoor Meppel.

Meppel | STEGEN.NET
Het is over en uit voor Indoor Meppel. Alle inspanningen van het bestuur en de vrijwilligers ten spijt: de politiek in Meppel wil geen geld steken in een tijdelijke of definitieve oplossing van het accommodatieprobleem. In april gaan de Markthallen tegen de vlakte en is het indoor dakloos.

Tijdens de naar nu blijkt laatste editie van Indoor Meppel werd nog actie gevoerd voor het behoud van het evenement.
Tijdens de naar nu blijkt laatste editie van Indoor Meppel werd nog actie gevoerd voor het behoud van het evenement.

De kwestie kwam donderdagavond aan de orde in een commissievergadering. Voor voorzitter Jaap Werners van Indoor Meppel was dat geen plezierige bijeenkomst. Hij verliet zo’n beetje briesend van woede de raadzaal en voelt zich door de gemeente aan het lijntje gehouden.

Nadat de gemeente een eerder plan voor een nieuwe evenementenhal te duur en te belastend voor de buurt had gevonden leek er toch een oplossing voor handen. Een voormalige opslagloods zou geschikt kunnen worden gemaakt als de gemeente daarin drie miljoen euro zou investeren. Diverse organisaties, waaronder Indoor Meppel, zouden dan de exploitatie gaan uitvoeren. Maar het heeft niet zo mogen zijn: Indoor Meppel is na 45 edities ter ziele.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel
1 comment

Comments are closed.