Julian de Boer winnaar op nu al legendarische Meppel Masters

Share
  • 11 juli 2013 16:38

door: redactie, 11 juli 2013 16:38

De eerste editie van de Meppel Masters is woensdagavond gewonnen door de jongste telg van het gezelschap. De 17-jarige Julian de Boer ging met Boris met de eerste prijs van duizend euro aan de haal.

Meppel Masters

Julian de Boer en Boris tijdens de prijsuitreiking.

Na een spannende barragerit wist De Boer de overwinning veilig te stellen. In de krappe en lastige piste op het Kerkplein was hij met zijn paard Boris de snelste over de vijf opgestelde hindernissen. De ruiter uit Nieuwleusen kreeg de prijs uit handen van wethouder Myriam Jansen en kreeg ook de felicitaties van een glunderende Indoor Meppel-voorzitter Jaap Werners.

Succes

Daar was alle reden toe, want de eerste Meppel Masters bleek een succes. Het evenement in de binnenstad trok veel publiek en de sfeer was goed. De bezoekers zagen dat Julian de Boer zijn concurrenten Roel Harke en de Zweed Tom Krog achter zich wist te laten. De Ier Blayne Sheehan won de vierde prijs en Nathalie van der Mei bezette de vijfde plek.

Meppel Masters

Sfeerbeeld van de Meppel Masters in de binnenstad. ©RTV Meppel