Goud voor Adelinde in Special

Goud voor Adelinde in Special

27 augustus 2009 17:44 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

WINDSOR – Adelinde Cornelissen heeft donderdag op het EK individueel goud behaald in de Grand Prix Special. De amazone uit Beilen behaalde met Parzival 84,042% en hield daarmee Edward Gal achter zich.

Een trotse Adelinde met haar tweede gouden plak. ©Remco Veurink/www.melissen.net

Een trotse Adelinde met haar tweede gouden plak. ©Remco Veurink/www.melissen.net

Gal had de leiding met zijn wonderpaard Moorlands Totilas met een score van 83,042%. Cornelissen ging daar als laatste starter nog een vol procent overheen. De Engelse Laura Bechtolsheimer werd derde met Mistral Hojris. Anky van Grunsven eindigde op de vierde plaats met Salinero met 77,917%

Door de fantastische prestaties van Parzival neemt de druk op de eigenaren toe. Adelinde is voor de helft eigenaar, terwijl Henk Koers uit Hijken de andere helft bezit. Adelinde heeft aangegegevrn dat ze nog lang geen afscheid van Parzival wil nemen, maar Koers lijkt meer open te staan voor eventuele verkoop.

Stegen.net