archief
contact
+31 6 53239630

Prima generale voor Loes Corsel in Hardenberg

Loes Corsel won met Ramazotti de kür op muziek. ©Steven Stegen
Loes Corsel won met Ramazotti de kür op muziek. ©Steven Stegen

HARDENBERG – Dressuuramazone Loes Corsel heeft haar laatste test voor het Drents kampioenschap prima afgesloten. De ervaren amazone uit Coevorden won tijdens de Hardenbergse Ruiterdagen de kür op muziek. De Drentse indoorkampioene deed dat met Ramazotti.

De elf combinaties in de kür werden beoordeeld door jurylid Thea Mandemaker en scoorden allen royaal boven de 60 procent. Loes Corsel stond ruim aan kop, met een percentage van 78,25%. Daarmee nam ze ruim afstand van de nummer twee, Sanne van Voorst met Uchi (75.00%). De derde plaats ging naar Diana Boer uit Slagharen, die met Solero een resultaat neerzette van 73,75%. Daarna volgden op de plaatsen vier en vijf Truusje Smeding met Puccini en Jarmilla Peterson met Don Chello.

Voor het eerst stonden er tijdens de Hardenbergse Ruiterdagen ook ZZ-licht rubrieken op het programma. De eerste proef werd een overwinning voor Sanne van Voorst met het paard Uchi. De tweede proef werd gewonnen door Janneke Reinders met het paard Disney. Voor de beste combinatie over twee proeven was er een extra ereprijs, deze prijs ging naar Rineke Jansen-Wijkniet met VIP.

Dinsdag en woensdag worden de Ruiterdagen vervolgd met springen voor paarden. Komende zaterdag is dan de afsluitende pony-dag.

NHP

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel